Infektuar: 73048|Shëruar: 61986|Vdekur: 1649

Zymrie Dakaj nga Caraviku i Klinës vuan nga leukemia akute, familjarët kërkojnë ndihmë për shërimin e saj

Zymrie Dakaj nga Caraviku i Klinës, është diagnostikuar me Leukemi Akute dhe shërimi i saj është i pamundur në Kosovë.

Ajo tashmë është dërguar në Turqi për shërim por shuma e kërkuar nga spitali atje prej 200 mijë eurove është e pa përballueshme për familjen.

Andaj kërkohet ndihma e secilit që ka mundësi të kontribuojë me 1 euro nëpërmjet një sms në Vala.

Ndihma juaj do të thotë shumë për Zymrien dhe familjen e saj.LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Ekonomi
Teknologji
Hulumtime
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001