Infektuar: 105715|Shëruar: 96012|Vdekur: 2191

Zona Ekonomike në Lumadh merr dritën e gjelbër, kryetari i Vushtrrisë uron qytetarët

Kryetari i komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri ka bërë të ditur se procesi i vendosjes së bizneseve në Zonën Ekonomike në Lumadh është vlerësuar si plotësisht në përputhje me ligjin nga dy ministritë e linjës, MAPL dhe MINT.

Ai përmes një postimi në Facebook bëri të ditur se komuna do të vazhdojë me procedimin e nënshkrimit të kontratave me subjektet fituese.

“Të dashur qytetarë të Vushtrrisë,

Procesi i vendosjes së bizneseve në Zonën Ekonomike në Lumadh është vlerësuar si plotësisht në përputhje me ligjin nga dy ministritë e linjës, MAPL dhe MINT.

Komuna tani do të procedoj me nënshkrim të kontratave me subjektet fituese në përputhje me ligjin.

Urime!”, tha ai.

  LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Ekonomi
Hulumtime
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001