Infektuar: 17414|Shëruar: 14868|Vdekur: 660

S’ka kuorum për votim të Projektligjit për mbrojtjen e vlerave të UÇK-së

Seanca plenare e Kuvendit të Kosovës është duke u mbajtur, teksa në rend dite janë disa pika të papërfunduara nga seancat e mëparshme.

As në këtë seancë nuk arriti të votohet në parim Projektligji për Mbrojtjen e Vlerave të Luftës së UÇK-së, në mungesë të kuorumit.

Në fillim të seancës u votua në parim për këtë projektligj, i cili mori 36 për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, pra nuk pati kuorum për miratimin e tij.

Si pikë e dytë është votimi në parim i Projektligjit nr.07/L-016 për Rimëkëmbjen Ekonomike – COVID-19.

LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Ekonomi
Teknologji
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001