Infektuar: 4100|Shëruar: 2063|Vdekur: 86

Qyteti që u pushtua nga majmunët e frustruar seksualisht, ja çfarë u bëjnë qytetarëve

Lopburi i Tajlandës, përgjatë periudhës së pandemisë, është mbingarkuar me numrin e madh të majmunëve, të cilët po vlerësohen nga ekspertët si të frustruar seksualisht dhe të uritur.

Madje, qyteti konkretisht ka 70 mijë banorë, derisa në të aktualisht gjenden gjashtë mijë majmunë.

Mungesa e dy nevojave fiziologjike ka bërë që të bëhen të dhunshëm dhe t’i sulmojnë banorët e vendit.

Për të kuptuar më shumë, ndiqeni videon e mëposhtme.

LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Ekonomi
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001