Infektuar: 108371|Shëruar: 106001|Vdekur: 2257

Pronarët e Galaxy S20 raportojnë ekrane të dështuara menjëherë pas një viti përdorimi

Ekrani është ndoshta pjesa e telefonit inteligjent që merr më shumë konsumim sepse është gjithmonë e ekspozuar ndaj botës së jashtme dhe është gjithmonë në përdorim.

Që këto ekrane përfundimisht do të prishen është e ardhmja e pashmangshme për të cilën shumë pronarë kanë frikë, por ndoshta disa presin që kjo të ndodhë në pak më shumë se një vit.

Kjo është situata mjaft e pafavorshme në të cilën janë gjetur një numër në rritje i pronarëve të telefonave të serive Galaxy S20, me ekranet që shfaqin probleme të rënda pa ndonjë arsye të shpjegueshme.

Problemet e ekranit nuk janë të rralla në telefonat inteligjentë dhe Oneplus është ndoshta një nga më të papëlqyeshmet në këtë drejtim.

Edhe Samsung, megjithatë, ra viktimë e problemeve të tilla me Galaxy S20 FE të vitit të kaluar. Sidoqoftë, ato defekte në ekran me prekje u rregulluan përfundimisht pas azhurnimeve të përsëritura të softuerit, por asnjë ‘patch’ nuk do t’i rregullojë ekranet e prishura të Galaxy S20.

Shenjat e para në fakt u shfaqën në maj, kur një pronar i Galaxy S20 Ultra 5G postoi videon e tij në YouTube.

Videoja tregoi copa jeshile të dukshme qartë me një sfond të bardhë.

Kjo rast ishte ndër të pakët me këto probleme, por numri i tyre që kanë probleme me ekran tashmë po vazhdon të rritet.

Për fat të keq, askush nuk ka dalë ende me një shpjegim.

Samsung ende nuk është përgjigjur këtyre ankesave.

LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Ekonomi
Hulumtime
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001