Infektuar: 19131|Shëruar: 15323|Vdekur: 679

Pamjet nostalgjike zbulojnë se si njerëzit argëtuan veten para se të shpikej Netflix

Midis shërbimeve të transmetimit të videos dhe rrjeteve sociale, ka mënyra të panumërta që adoleshentët e sotëm të kalojnë kohën.

Këta përdorues të rrjeteve sociale kujtojnë se si ishte para Netflix, kur videot e vendosura në kuti, kasetat dhe kasetofonët e makinave ishin të gjitha të bezdisshme.

Bored Panda rounded up a selection of nostalgic viral images that show how technology has evolved, including now defunct Microsoft Windows XP on a shared computer

Another individual contributed a photograph of a television and video cassette player on wheels that was once used for teaching purposes

Përdoruesit e Reddit nga e gjithë bota kanë shpërndarë imazhe të gjërave që i kanë argëtuar ata si fëmijë dhe adoleshentë.

Një person ndau ekranin e Microsoft Windows XP, duke reflektuar vitet e kaluara që ndanin një kompjuter me familjen e tyre.

A music lover contributed a photograph of a CD that had been carefully curated with their favourite songs

One person sparked memories of removing car stereos to avoid having them stolen while the vehicle is parked

Another person shared their collection of VHS tapes, admitting they still remember having to swap recordings halfway through watching Titanic

A former student sparked memories from the Nineties, by sharing a photograph of a pencil with cartridges

One person remembered the trend for clear gadgets, as they rounded up a see-through telephone, computer and games console

A gadget lover argued the Motorola Razr is still the

LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Ekonomi
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001