Infektuar: 53939|Shëruar: 48066|Vdekur: 1392

Njoftim nga KEDS-i, këto qytete e fshatra nesër do të mbesin pa energji elektrike

KEDS ka njoftuar se nesër, më 14 janar, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa qytete e fshatra të Kosovës për shkak të punimeve të planifikuara.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Prishtinës

Punime në projekte investive

Data e punimit: 14-01-2021

1.

Nga  TS 110/35/10kV Prishtina 1 dhe TS 220/35kV Elektrana A do të ndërprehet:

NS 35/10kV Fushkosova komplet dhe pa tension  mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 00:15  deri në ora 04:15

Vendet: Ana e djathtë të qytetit të Fushë-Kosovës, banesat Bresje Fushë- Kosovë, Tregu, Ambullanca Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje, Pjesa te Tregu, Uglari komplet, një pjesë e Fushë- Kosovës ana e djathtë deri te TS Çeku, Pompat e Ujësjellësit, Sole Kosova, Migrosi, IMF Kosova, Mulliri Fushë- Kosovë, Banesat e Reja, Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni i Trenit dhe ana majtë deri te rruga e Çerdhes, Nakaradë, Dardhishtë, Lismir, lagjja Tërnavët, Vragoli, Miradia e Ulët (një pjesë), Batusë, Henci, Lagjja 29 dhe Pompen FAM GAS, Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatinë e Vogël II, Albana e madhe te Shaljanët, FSK, Fabrika e ushqimit të kafshëve, Hekurudhat e Kosovës Fushë-Kosovë, Petrol Company, Shtypshkronja “Zeri”, Asllani,  Dimi, Banesat e Apollonisë, PTK-ja, Banesat e Pozhegut, Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini, Bardhi i Madh dhe Miradi e Epërme.

Arsyeja: Energjizimi i kthinave të reja.

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 14-01-2021

1.

Në NS 110/10kV Prishtina  3 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Shefki Berisha “Terraplan & Partners” Sh.p.k. (kodi: 12000002125) nga  11:00 deri 16:00

NS 10/0.4 kV Senol Ata “KONAK”SH.P.K (kodi: 12000002186) nga  11:00 deri 16:00.

Vendet: Një pjesë e rr. Rrexhep Mala, një pjesë  e rr.Ali Pashë Tepelena, një pjesë e rr. Gazmend Zajmi dh një pjesë e rr. Lordi Bajron.

Arsyeja: Energjizimi i kthinave  hyrëse/dalëse.

Rajoni i Ferizajt

Punime në projekte investive

Data e punimit: 14-01-2021

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet në stabiliment TS 10/04:

TS 10/04 kV Ismet Jashari-Banesë (kodi: 40000003268) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TE VIZIONI   Rr.Qamil Ilazi (kodi: 40000003215) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Jeton Sejdiu (kodi: 40000003256) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV Ndërtesë- Intercon (kodi: 40000003281) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Fatmir Grainca (Banesa) Hit Petrol SH.P.K (kodi: 40000003258) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Sylejman Rrahmani 2 (kodi: 40000003245) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Kisha Katolike (kodi: 40000003208) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Sami Nuha “Vizioni” (kodi: 40000003255) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV SN-A (kodi: 40000003278) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Kisha Katolike III (kodi: 40000003277) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV TS Atdhe Lohaj (kodi: 40000003261) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV Alfa COM (kodi: 40000003270) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Një pjesë e daljes Rexhep Bislimi.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, selektimi i kabllove.

2.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet në stabiliment TS 10/04:

TS 10/04 kV TS Kisha Katolike III (MBTS)(kodi: 40000003210) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Kisha Katolike.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave RMU 2+1 dhe energjizimi i kabllove të reja në TS Kisha Katolike III.

Rajoni i Mitrovicës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 14-01-2021

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Turiqevci (Kodi: 74000006) prej orës 10:30 deri në ora 11:30

Vendet: Llaushë, Rakinicë, Kopiliq i Epërm, Kllodernicë, Turiqefc, Burojë, Vojnik, Izbicë, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe  Açarevë.

Arsyeja: Kontrollimi i ndarësit të tokëzimit.

Rajoni i Gjilanit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 14-01-2021

1.

Nga TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sllatina (Kodi: 61065002) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Terstenik, Muhadër, Dardania 2, Dragbuzha, Mulliri Sllatinë, Sllatinë e Ulët, Sllatinë e Epërme, Sadovinë dhe Pozhoran (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit të fuqisë.

LITERAL.MEDIA

Lexo po ashtu

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Ekonomi
Hulumtime
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001