Infektuar: 56806|Shëruar: 49537|Vdekur: 1450

‘Një bombë atomike dhe luftë kundër robotëve’ dëshmia e një gruaje që pretendon të ketë udhëtuar në vitin 3780

Clara tha se ajo ishte një ushtarake dhe se vendi i saj kishte zhvilluar një makinë kohë që e çoi atë në të ardhmen.

Në rrjetet sociale, një video u bë përsëri një trend ku një grua, e quajtur Clara, pretendon të jetë një udhëtare në kohë dhe të jetë përfshirë në një mision ushtarak për të shmangur tragjedinë e zhdukjes njerëzore nga robotët vrasës.

Videoklipi u regjistrua në 2018, megjithatë gjeneroi edhe një herë dyshim dhe ka afër katër milionë shikime në kanalin YouTube ApexTV, transmeton Telegrafi.

“Dua të flas për ngjarjet që kanë ndodhur në vitin 2000. Kam shërbyer në ushtri dhe qëllimi im i vetëm ishte të ndërtoja karrierën time. Historia ime ka të bëjë me udhëtimin në kohë. Do t’ju duket se kjo është një fantazi, por ju siguroj se tashmë është një teknologji e përdorur për qëllime ushtarake në të tashmen”, kështu filloi historia e saj.

Në rrëfimin e saj, gruaja tha se ajo ishte një grua ushtarake dhe se vendi i saj (të cilin ajo nuk e zbuloi sepse gjoja dëshiron të mbrojë identitetin e saj) zhvilloi një makinë për të qenë në gjendje të udhëtonte në kohë, ajo tha se ishte dërguar në vitin 3,780 për të sjellë teknologji nga robotë që më vonë do të nënshtrojnë racën njerëzore dhe do të kërkojnë ta shfarosin atë.

Ajo tha se robotët do ta kishin bërë këtë përcaktim sepse më parë kishte një luftë midis njerëzve dhe se madje ishte hedhur një bombë atomike.

“Mund të jetë e vështirë për ju të kuptoni se për çfarë po flas tani, por përpiquni ta kuptoni. Koha është një masë, me lartësi, gjatësi dhe thellësi”, dhe shpjegoi se është më e lehtë të udhëtosh për të ardhmen sesa për të kaluarën.

Ajo shpjegoi se makina e kohës quhet “Isaac” për nder të mësuesit që e krijoi atë.

“Isacc është një makinë kohe që punon me energji elektrike, është një karrige metalike që punon me trupin e njeriut, dukurinë fizike të energjisë elektrike, rezonancën dhe frekuencën në kohë. Kështu funksionon, një person duhet të ulet në karrigen metalike që ka shumë gjilpëra dhe energjia elektrike hyn në trupin e personit dhe i fut brenda, është sikur rrufeja të kalonte nëpër ju, është një dhimbje e papërshkrueshme”, tha ajo.

Ajo tha se ndihej sikur vetëm shpirti të udhëtonte. Pas kësaj gjithçka u bë e zezë dhe ajo u zgjua në të ardhmen ku kishte shkatërrim masiv, makina dhe ndërtesa në flakë dhe të shkatërruara, kufoma njerëzish kudo që ishin shkaktuar nga lufta që njerëzit bënë kundër robotëve.

Emri i operacionit të saj të fshehtë ishte “Miu” sepse ai duhej të vjedhte si kjo kafshë për të mos u zbuluar nga robotët vrasës.

LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Ekonomi
Hulumtime
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001