Infektuar: 98435|Shëruar: 84505|Vdekur: 1223

Ministria e Infrastrukturës do të financojë asfaltimin e rrugës në Fushë Kosovë

Ministri në detyrë i Infrastrukturës, Arban Abrashi, të premten ka nënshkruar memorandum mirëkuptimi me komunën e Fushë Kosovës, të përfaqësuar nga nënkryetari Fadil Krasniqi.

Përmes këtij dokumenti, MI do të financojë asfaltimin e rrugës nga ajo nacionale N9, deri tek qendra e panaireve deri në Golesh.

“Ministria merr përsipër edhe financimin e rrugëve të lagjeve numër 28 dhe 29 të kësaj komune, që janë të banuara nga komuniteti egjiptian, ashkali dhe romë. Marrëveshje të tilla, përmes të cilave MI ju del në ndihmë pothuajse të gjitha komunave në realizimin e projekteve infrastrukturore, janë tregues të një plani të mirëfilltë të punës së ministrit Abrashi, në të mirë të qytetarëve”, thuhet në njoftimin për media.

Financimi do të bëhet në faza të ndara, përderisa dokumenti specifikon edhe përgjegjësitë komunale drejt realizimit të projekteve.

LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Hulumtime
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001