Infektuar: 73048|Shëruar: 61986|Vdekur: 1649

‘KRU Prishtina’ njofton për nivelin e ujit në liqenet e Batllavës dhe Badocit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar për gjendjen me ujë në liqenet e Batllavës dhe Badocit.

Sipas KRU-së, gjendja është nën nivelin e kapërderdhjes.

“Ruajtja dhe mbrojtja e burimeve të ujit, gjithnjë e domosdoshme! Niveli i ujit në liqenin e Batllavës vazhdon të jetë i njëjtë, ende në kapërderdhje, pra në kuotën 635 metra. Derisa, niveli i ujit në liqenin e Badocit është 644.90 metra mbi nivelin e detit ose 4.95 metra nën nivelin e kapërderdhjes. Uji është jetë! Ta ruajmë sot, që ta kemi gjithnjë!”, thuhet në njoftimin e kompanisë.

LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Ekonomi
Teknologji
Hulumtime
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001