Infektuar: 98435|Shëruar: 84505|Vdekur: 1223

Interesim i madh i të moshuarve për ta marrë vaksinën kundër COVID-19

Interesimi i të moshuarve për t’u vaksinuar kundër COVID-19 është i madh.

Sot në Qendrat e Mjekësisë Familjare në komuna dhe në sallën “1 Tetori” në Prishtinë, ka filluar vaksinimi i të moshuarve mbi 85 vjeç kundër COVID-19.

Për ta marrë këtë vaksinë, interesimi i të moshuarve ka qenë shumë i madh.

Koordinatori i qendrës së vaksinimit, Niman Bardhi, ka thënë për Express se interesimi i të moshuarve për ta marrë këtë vaksinë sot ka qenë i madh.

Ai ka thënë se të gjithë ata që kanë plotësuar kriteret dhe kanë dëshmuar se janë mbi 80 vjeç, do ta marrin këtë vaksinë.

Kujtojmë që tashmë edhe një pjesë e punëtorëve shëndetësorë është vaksinuar kundër COVID-19.

LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Hulumtime
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001