Infektuar: 15333|Shëruar: 12987|Vdekur: 619

Filloi asfaltimi i katër rrugëve në Kërvasari të Malishevës

Në kuadër të rregullimit të infrastrukturës së përgjithshme në komunën e Malishevës, sot ka filluar asfaltimi i katër rrugëve në fshatin Kërvasari. Janë tri rrugë që po asfaltohen brenda lagjeve dhe një rrugë që lidhë fshatrat Kërvasari dhe Kosterrc.

Asfaltimi i këtyre rrugëve ka rëndësi të madhe për banorët, pasi mundëson lëvizjen e lirë dhe të lehtë për banorët që jetojnë në këto lagje dhe në fshatin Kërvasari.

Asfaltimin e rrugëve e ka përcjellë nga afër edhe drejtori i Drejtorisë së Urbanizmit, Ahmet Morina.

LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001