Infektuar: 68452|Shëruar: 59129|Vdekur: 1608

Facebook kishte probleme të cilat thotë se i ka rregulluar sot

Facebook ka deklaruar se disa përdorues ishin shkyçur nga llogaritë e tyre pa dashje dhe papritur të premten për shkak të një “ndryshimi të konfigurimit”, dhe çështja është rregulluar sot në mëngjes.


“Më 22 janar, një ndryshim i konfigurimit bëri që disa njerëz të dilnin nga llogaritë e tyre në Facebook. Ne e hetuam çështjen dhe e rregulluam atë për të gjithë sot më herët. Na vjen keq për shqetësimin,” tha një zëdhënës i kompanisë Facebook në një email për The Verge.


LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Ekonomi
Teknologji
Hulumtime
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001