Infektuar: 39057|Shëruar: 24427|Vdekur: 1005

Facebook ka njoftuar se ‘Facebook Dating’ po vjen në Evropë

Kompania e mediave sociale lansoi funksionin në shumë vende në 2018, përpara se ta sillte në SHBA në 2019.

Shërbimi zgjedh brenda aplikacionit kryesor të Facebook, me një profil të veçantë të krijuar.

Përdoruesit zgjedhin deri në nëntë miq në Facebook me të cilët dëshirojnë të takohen dhe ata që janë zgjedhur marrin një njoftim anonim duke u thënë atyre se janë zgjedhur.

Përdoruesit janë në gjendje të zgjedhin ndjekësit e tyre të Instagram si shkarkime të mundshme sekrete. Përdoruesit gjithashtu mund të zgjedhin të lejojnë njerëzit e tjerë të shohin interesa të ngjashëm duke shtuar ngjarje dhe grupe në profilin e tyre të takimeve.

Gjatë pandemisë së koronavirusit, kur takimet në jetën reale janë të pakta për shkak të distancës shoqërore, Facebook po krijon një veçori të thirrjes video në mënyrë që përdoruesit të mund të marrin pjesë në takime virtuale.

Takimi në Facebook po zhvillohet në Austri, Belgjikë, Bullgari, Qipro, Republika Çeke, Danimarkë, Estoni, Finlandë, Francë, Gjermani, Greqi, Kroaci, Hungari, Irlandë, Itali, Lituani, Luksemburg, Letoni, Maltë, Hollandë, Poloni, Portugali , Rumania, Suedia, Sllovenia, Sllovakia, Islanda, Lihtenshtajn, Norvegji, Spanjë, Zvicër dhe Mbretëria e Bashkuar.

LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Ekonomi
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001