Infektuar: 10590|Shëruar: 6138|Vdekur: 354

Donika Kadaj propozon që të hiqen pagesat të QKUK-ja dhe të jipen maska falas për studentët

Deputetja e AAK-së, Donika Kadaj-Bujupi ka bërë tri propozime në seancën e sotme të Kuvendit. Kadaj-Bujupi ka propozuar që të hiqet pagesa në hyrje të QKUK-së.

“Kërkoj që të hapen dyert e QKUK-së. Të hiqet pagesa në hyrje, 3-4 euro në ditë janë shumë në kohën kur ekonomia po bie e varfëria po rritet” ka thënë deputetja nëparlament.

Kadaj-Bujupi ka propozuar poashtu që studentët të furnizohen me maska nga Ministria e Shëndetësisë.

“Ka maska të mjaftueshme, dërgoni në UP, fakultete e biblioteka” ka thënë deputetja nga Istogu.

E njëjta ka kërkuar një sqarim edhe nga Ministria e Financave për marrjen e 10%-shit nga Trusti. Kadaj-Bujupi ka thënë se na duhet njotim se në cilën fazë është ligji

LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001