Infektuar: 108371|Shëruar: 106001|Vdekur: 2257

Burri shtatzënë –”emoji” më i ri

Një burrë shtatzënë, një shtrëngim duarsh të një personi me ngjyrë dhe të një njeriut të bardhë, janë disa nga emoji-t që do të godasin pajisjet gjatë vitit të ardhshëm, sipas një drafti liste të botuar nga Unicode Consortium, e cila miraton ikonat për përdorim.


Emoji-t e reja, të ilustruara nga Emojipedia janë për të festuar Ditën Botërore të Emoji-t.

Në kuadër të emoji-ve të tjerë shihet edhe dy duar me ngjyrë duke bërë zemrën me duar.

Disa emoji mbeten pa një opsion neutral ndaj gjinisë, kryesisht në rastet kur është e paqartë se çfarë përfshin një qasje e përshtatshme neutrale gjinore.

Mendohet se këto emoji do të hyjnë në përdorim qysh në shtator.

LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Ekonomi
Hulumtime
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001