Infektuar: 68452|Shëruar: 59129|Vdekur: 1608

A e shihni rrezikun që fshihet në këtë foto

Një gjarpër u fsheh në verandë në Sherwood, Australi, dhe shumë nuk e vunë re as atë në foton e botuar në internet.

Tërheqësit e gjarprit postuan një foto të një shtëpie në Queensland në Facebook, në të cilën, përveç gjarprit, ishte fshehur edhe një kafshë tjetër. A i shihni ato?

Tërheqësi i gjarprit Jaedon Lunt tha se gjarpri ndoshta po ndiqte një ketër për vaktin e tij të radhës.

Disa pranuan se ata vunë re vetëm një ketër, kështu që u habitën nga një foto që tregon se si gjarpri arriti të fshihej në verandë.

LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Ekonomi
Teknologji
Hulumtime
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001