Infektuar: 1048|Shëruar: 801|Vdekur: 30

Zanfina Ismaili ia ‘sheh hajrin’ karantinës

Zanfina duket se ia ka ‘parë hajrin’ qëndrimit në shtëpi.

Për shkak të pandemisë, të gjithë po mundohen që të rrinë sa më shumë në shtëpi..

Edhe këngëtarja Zanfina Ismaili është njëra prej qytetareve që po i respekton rregullat.

Mirëpo qëndrimit në karantinë duket se edhe ia ka ‘parë hajrin’.

Zanfinën e njohin të gjithë për peshën që ka pasur dhe tani ka treguar se ka shtuar pak kilogramë.

Këtë e bëri nëpërmjet publikimit të një fotografie në Insgtagram.

LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Ekonomi
Teknologji
Hulumtime
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001