Infektuar: 1123|Shëruar: 847|Vdekur: 30

Video e plotë: EKONOMISION

𝐄𝐊𝐎𝐍𝐎𝐌𝐈𝐒𝐈𝐎𝐍 është detyra e re që Literal Media e ka marrë përsipër.

Një 𝐦𝐢𝐬𝐢𝐨𝐧 𝐞𝐤𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐤 që përfshin edhe sensibilizimin e opinionit me kapacitetet dhe nevojat e punëdhënësve privat dhe taksapaguesve të Kosovës.

Pizza Crust dhe Art'n'Flok janë dy nga bizneset e shumta që kanë nisur nga e para, dhe tani kanë të punësuar dhjetëra punëtorë dhe paguajnë tatime në shuma të majme. Tatime të cilat më pastaj investohen në infrastrukturën dhe mirëqenien tonë.

Në vazhdim gjeni emisionin e plotë të prodhuar nga Literal Media.

LITERAL MEDIA

LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Ekonomi
Hulumtime
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001