Infektuar: 1067|Shëruar: 844|Vdekur: 30

Urdhëron Komuna e Malishevës: Të mbyllen të gjitha bizneset afariste për një afat të pacaktuar

Komuna e Malishevës prin me numrin më të lartë të të prekurve nga COVID19 në Kosovë, shkruan Literal Media.

Ditën e djeshme ka qarkulluar lajmi që dy shitës nga Malisheva kishin shkuar në Krushë të Madhe për të shitur fidanishte dhe më vonë ka rezultuar që të dy ishin të infektuar me COVID19. Ekziston rreziku që ata dy kanë infektuar të gjithë blerësit.

Ndërkohë që numri i të infektuarve po rritet mbi 165 dhe 61 prej tyre janë nga Malisheva, kjo komunë ka lëshuar një urdhëresë për mbylljen e të gjitha bizneseve afariste për një afat të pacaktuar.

Tutje gjeni njoftimin e Komunës:LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Ekonomi
Hulumtime
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001