Infektuar: 14939|Shëruar: 12325|Vdekur: 611

UNDP siguron artikuj mbrojtës për Agjencinë e Menaxhimit Emergjent

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë, ka dorëzuar artikuj mbrojtës Agjencisë së Menaxhimit Emergjent (AME) e cila është aktive dhe e integruar nga fillimi në proceset për koordinimin e përpjekjeve institucionale në situatën e krijuar nga pandemia.

UNDP ka bërë të ditur se ka siguruar dorëza dhe dezinfetkues.

“Për të mbështetur punën e Qendrave Operative Emergjente Rajonale dhe Njësiteve profesionale të zjarrëfikjes dhe shpëtimit, UNDP ka siguruar artikuj më të nevojshëm mbrojtës: 12.000 copë dorëza gome dhe 500 copë sanitizues dore me bazë alkooli (0,5 l secila)”, bëhet e ditur në njoftim.
LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Ekonomi
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001