Infektuar: 1123|Shëruar: 847|Vdekur: 30

Twitter ka përdorur numrat e telefonit të përdoruesve, kjo është arsyeja

Një postim të bërë vet nga Twitter, dhe duke kërkuar falje që ka ndodhur deklaruan se kanë përdorur numrat e telefonave për të targetuar reklamat

“Na vjen keq që ka ndodhur kjo gjë”.

Të martën njëra nga platformat më të mëdha që që rradhitet e treta për nga përdorimi pas Facebook dhe Instagram, ka deklaruar se paqëllim ka përdorur numrat e telefonave dhe email-at për qëllime të reklamave.

Sipas tyre asnjë informatë personale nuk është shpërndarë me kompaninë dhe partnerët e dorës së tretë, raporton “The Verge”,

Ata deklaruan se ky problem tashmë është adresuar për tu rregulluar.


LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Ekonomi
Hulumtime
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001