Infektuar: 1048|Shëruar: 801|Vdekur: 30

Të gjitha njoftimet më të mëdha nga konferenca e zhvillimeve vjetore

Microsoft prezanton zhvillimet e reja nga Windows 10.

Pasi që pandemia e koronavirusit ka pamundësuar mbajtjen e konferencave të mëdha, Microsoft ka ndërtuar konferencën më të madh vjetore.

Kompania ka njoftuar një numër të madh të zhvillimeve për të ardhmen e sistemit operativ, Windows 10, duke përfshirë shiritin e kërkimeve të ngjashëm me Spotlifht të kompjuterëve Apple.

Kompjuterët mund të kenë ndryshimet shumë shpejtë, pa marrë parasysh se kur janë krijuar.

Microsoft po shpreson që kjo infrastrukturë do të bëhet e ardhmja e vendeve të punës. Gjithashtu Microsoft ka lajmëruar ndryshime dhe zhvillime për komunikimet në grupe duke përfshirë modele të personalizuara.

Në fund, Microsoft do të prezantojë mjetin e ri të Power Toys, që është sistem me shërbime falas si regjistrimi.

LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Ekonomi
Hulumtime
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001