Infektuar: 108371|Shëruar: 106001|Vdekur: 2257

Stafi i Qendrës Studentore akuzohet nga studentët për vjedhje, iu mungojnë gjërat personale në konvikte

Kthimi i konvikteve të studentëve në karantinë siç duket ka rezultuar të jetë një ide e gabuar. Studentët janë plaçkitur nga Qendra Studentore, shkruan Literal Media.

Këto ditë iu është mundësuar studentëve që ishin banorë të disa prej konvikteve të shkojnë e t'i marrin gjërat e tyre. Nga dita e parë studentët filluan ankesat e tyre për gjërat që iu mungonin. Stafi i Qendrës Studentore në vazhdimësi kishte siguruar studentët që nuk do t'iu mungonte asnjë gjë por pas ankesave të studentëve ata nuk marrin përgjegjësi duke aluduar që rrobat e studentëve janë prekur nga qytetarët e karantinuar nga shteti. E një gjë e tillë nuk po qëndron pasi gjërat kanë humbur edhe në konviktet ku nuk kishte të vendosur qytetarë të karantinuar.

Për Literal Media, A.L ka treguar që stafi i Qendrës Studentore ia ka humbur qarshafët, parfumin, llambën dhe një pasqyrë.

'Jemi anku te referentat, te stafi na kanë thanë skemi çka me ju ba. Unë kërkoj me m'dhan llogari se kush mi ka vjedh sendet. Aty nuk ka pas qytetarë po veç stafi i konviktit, nashta pastruset. Na i kanë vjedhë edhe ilaçet edhe pastat e dhëmbëve. Po i du senet e mia me mi kthy ose me mi kompensu', deklaroi studentja banuese e njërit prej konvikteve.

Ndërkohë në konviktin nr VII një studente ka deklaruar që i kanë vjedhur edhe rrobat e mbrendshme.

Kujtojmë që Qendra Studentore nuk i kishte njoftuar studentët t'i marrin gjërat e tyre para se konviktet të kthehen në karantinë.


LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Ekonomi
Hulumtime
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001