Infektuar: 1032|Shëruar: 789|Vdekur: 29

Skandal në mishtore të Pejës, qeni futet brenda dhe prek mishin

Një skandal ka ndodhur sot në një mishtore në Pejë ku qeni është futur brenda një mishtoreje, shkruan Literal media.

Nga fotot e dërguara nga disa lexues shihet se si qeni është duke e prekur mishin brenda mishtores.

LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Hulumtime
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001