Infektuar: 5115|Shëruar: 2370|Vdekur: 109

Në vend të rrotave të gomës, Tesla 3 lëviz me zinxhirë

Një shofer i Teslas dëshironte të kishte një makinë dëbore në një mënyrë veçanërisht spektakolare.

Gomat e zakonshme të dimrit nuk ishin qartë të mjaftueshme për një pronar Tesla nga SHBA. Në vend të kësaj, ai përdori disa zinxhir në makinën e tij në boshtin e pasmë në mënyrë që të jetë në gjendje të lëvizë sa më shumë të sigurt të jetë e mundur në një rrugë me dëborë.

Ndërtimi mjaft interesant mund të shihet në një video në YouTube që Michael e ngarkoi në kanalin e tij. “Udhëtimi i qetë”, tha ai gjatë një udhëtimi në mal.

Michael përmend disa herë se sa e qetë dhe e sigurt është makina që ai e drejton me zinxhirët e makinës.

Ndërtimi i përkohshëm gjithashtu mund të bashkëngjitet dhe hiqet relativisht shpejt, siç mund të shihet në fillim të videos.

LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Ekonomi
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001