Infektuar: 125|Shëruar: 10|Vdekur: 1

Mungesa e lejes për operim, inspektorati gjobit dy operatorë ekonomik, në Kamenicë

Inspektorati Komunal ka inspektuar disa operator ekonomik në Kamenicë me ç’rast ka shqiptuar gjoba për dy operatorë ekonomik që merren me transportin e udhëtarëve.

Këto gjoba janë shqiptuar për shkak të mos pajisjes me leje për operim brenda Kamenicës, dhe që është në kundërshtim me nenin 5, paragrafi 5.2 i rregullores komunale.

Vlera e gjobave ishte 200 euro për secilin operatorë.

Inspektorati Komunal do të vazhdojë inspektimin edhe në ditët në vazhdim.


LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Teknologji
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001