Infektuar: 5115|Shëruar: 2370|Vdekur: 108

Mos i harroni duart dhe akupresurën, këshilla rreth teknikave gjatë masazhit

Gjatë masazhit të duarve mendoni edhe për akupresurën.

Kjo teknikë relakson, nxit zonat energjike dhe zvogëlon dhembjen. Është posaçërisht e dobishme te format e ndryshme të artritit në zonat e duarve, shuplakave, gishtave. Mjeshtri i masazhit relakson dhe nxit qarkullimin e gjakut në indet e buta të personave në kuptimin terapeutik. Masazhi me dorë është metodë efikase, sepse, pos terapisë, ka edhe komponentin e diagnozës. Kjo është njëra ndër format e shërimit e cila vepron në sistemin muskulor, nervor dhe limfatik. Të afërmit tuaj bëni masazhin e shuplakave dhe duarve.

Tretmani i duarve nxit vitalitetin dhe krijon ndjejnë të këndshme në gjithë trupin.


LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Ekonomi
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001