Infektuar: 132|Shëruar: 16|Vdekur: 1

EKONOMISION që përfshin edhe sensibilizimin e opinionit me kapacitetet dhe nevojat e punëdhënësve dhe taksapaguesve të Kosovës

𝐄𝐊𝐎𝐍𝐎𝐌𝐈𝐒𝐈𝐎𝐍 është detyra e re që Literal Media e ka marrë përsipër.

Një 𝐦𝐢𝐬𝐢𝐨𝐧 𝐞𝐤𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐤 që përfshin edhe sensibilizimin e opinionit me kapacitetet dhe nevojat e punëdhënësve privat dhe taksapaguesve të Kosovës.

Pizza Crust dhe Art'n'Flok janë dy nga bizneset e shumta që kanë nisur nga e para, dhe tani kanë të punësuar dhjetëra punëtorë dhe paguajnë tatime në shuma të majme. Tatime të cilat më pastaj investohen në infrastrukturën dhe mirëqenien tonë.

Në vazhdim gjeni promon e EKONOMISION, ndërsa emisioni i plotë do të publikohet në ora 20:00.Nga LITERAL MEDIA

LITERAL.MEDIA

Lexo po ashtu

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Hulumtime
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001