Infektuar: 125|Shëruar: 10|Vdekur: 1

Automjeti i braktisur në lagjen ‘Kalabria’ pengon kalimtarët në trotuar

Sheshe herë vetura të shumta të braktisura janë hasur nëpër rrugët e Prishtinës.

Një automjet i braktisur së fundi është raportuar edhe në lagjen Kalabria.

Automjeti është i ndaluar prej sa kohësh në trotuar dhe po pengon edhe qarkullimin e rregullt të kalimtarëve.

Se a do të largohet ky automjet nga kjo anë e kryeqytetit, mbetet të shihet në ditët në vazhdim.

LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Teknologji
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001