Infektuar: 1048|Shëruar: 801|Vdekur: 30

Ariu bie në bunar, nxjerrët përmes traktorit

Në Bosnjë-Hercegovinë ka ndodhur një incident i pazakonshëm. Një ari ka rënë në bunar, por banorët lokalë janë organizuar dhe kanë shpëtuar atë, kanë njoftuar mediat lokale.

Ndonëse plotësisht në ujë, ariu ia ka dalë të mbajë kryet mbi sipërfaqe. Ka provuar të dal nga vendi ku kishte ngecur, por pa sukses.

Banorët lokal fillimisht kanë provuar ta nxjerrin përmes një druri, por pa shumë sukses. Më pas kanë shfrytëzuar traktorin për ta tërhequr ariun, që ka dalë nga bunari që nuk ishte shumë i thellë.


LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Ekonomi
Hulumtime
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001