Infektuar: 39057|Shëruar: 24427|Vdekur: 1005

54 pacientë me oksigjeno terapi në Spitalin e Gjakovës

Spitali i Përgjithshëm Gjakovë ja njoftuar se gjatë 24 orëve në këtë spital janë trajtuar 94 pacientë të hospitalizuar për Covid-19.

Sipas spitalit, 61 pacientë janë të konfirmuar Covid-19 Pozitiv, 21 pacientë të konfirmuar negative, 12 pacientë presin rezultatet, 54 pacientë me oksigjeno terapi, 6 pacientë në CPAP masked he 1 pacientë i intubuar.

Njoftimi i plotë:

Raporti 24 orësh për Spitalin e Gjakovës, datë 22 Nëntor 2020 ora 8 është:

🔸94 pacientë të hospitalizuar janë trajtuar për Covid,
🔸61 pacientë janë të konfirmuar Covid-19 Pozitiv,
🔸21 pacientë të konfirmuar negativ
🔸12 pacientë presin rezultatet
🔸54 pacientë me oksigjeno terapi,
🔸6 pacientë në CPAP maske,
🔸1 pacientë i intubuar.

🔹 Ju rikujtomë qytetarëve se spitalet po mbushen, mbani maskat,distancen dhe higjenen.

LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Ekonomi
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001