Infektuar: 73048|Shëruar: 61986|Vdekur: 1649

446 gjoba për mosrespektim të Ligjit anti-COVID

Edhe më tutje vazhdon të mos respektohet Ligji për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19.

Banorët e Kosovës edhe më tutje vazhdojnë të mos e respektojnë Ligjin për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19, shkruan lajmi.net.

Sipas Policisë së Kosovës, vetëm në 24 orët e fundit janë shqiptuar gjithsej 446 tiketa për mosrespektim të këtij ligji.

Theksojmë se Ligji për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19 në Republikën e Kosovës ka hyrë në fuqi në muajin gusht të vitit të kaluar.


LITERAL.MEDIA

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Ekonomi
Teknologji
Hulumtime
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001