Infektuar: 132|Shëruar: 16|Vdekur: 1

Vendimi i ri i Qeverisë: Vazhdon ndërprerja e mësimit në Kosovë

Qeveria e Kosovës ka marrë vendime tjera sa i përket masave mbrojtëse ndaj Covid-19.

Në vendimin e marrë gjatë ditës së sotme, thuhet se ndërpreja e procesit edukativo-arsimor në Institucionet Arsimore Publike dhe Private në të gjitha nivelet vazhdon deri në një vendim tjetër.

Më tutje thuhet rekomandohet që njëri pirnd të lirohet nga puna, dhe se kjo masë nuk vlen për puntorët shëndetësorë dhe për punëtorët në sektorin e sigurisë.

LITERAL.MEDIA

Lexo po ashtu

Lajmet e fundit

Të rekomanduara

Hulumtime
Opinione
Take Me Top
Aktualitete Hulumtime Ekonomi Sport Shëndetësi Teknologji Opinione Rozë Kulturë Dossier 1001